Bloemist Havelterberg

Dé bloemist Havelterberg met het grootste aanbod in Havelterberg!

De mooiste boeketten van het seizoen voor 14:00 uur besteld! Dezelfde dag bezorgd door uw Bloemist Havelterberg.

Dé bloemenwinkel met het grootste aanbod van Havelterberg!

Al 25 jaar vindt u op de Dorpsstraat 59a onze bloemenwinkel met het grootste aanbod van Havelte (Drenthe). Met veel plezier worden hier elke dag verschillende boeketten samengesteld. Hiervoor gebruiken we de mooiste bloemen uit het seizoen. Bovendien creëren we bij De Bloemerij Havelterberg graag een speciaal bloemwerk op maat. Kortom neem een kijkje in de shop!

 

Kijk en bestel nu online

Uw boeket wordt ook snel aan huis bezorgd door uw bloemist Havelterberg!

Het is ook mogelijk om een boeket te bestellen. Dit doet u eenvoudig in onze webshop. Of in onze winkels in Havelte Ruinerwold of Dwingeloo, goed bereikbaar vanuit de dorpen er omheen. Wanneer u voor 14.00 uur bestelt, wordt uw bos bloemen dezelfde dag nog bezorgd. Daarnaast geven wij zeven-dagen-vers garantie. Zo bent u er zeker van dat de ontvanger er lang plezier van heeft. Wilt u uw cadeau nog specialer maken? Dan voegt u ook gemakkelijk een kleine attentie zoals een knuffel, fles wijn of een lekkere reep chocolade toe!

Wij kopen onze bloemen rechtstreeks op de bloemenveiling in Eelde Royal Flora Holland. Dit zorgt ervoor dat onze bloemen en planten direct de kortst mogelijke weg van de kweker naar onze winkels hebben. Zodat de bloemen daarna bij de klant op de vaas staan.

Daarom kunnen wij ook een vaasgarantie van 7 dagen garanderen.

Bekijk het aanbod in onze bloemenwinkel in Havelterberg.

U bent altijd welkom in onze bloemen winkel om ons ruime aanbod aan bloemen en planten te komen bekijken. Onze bloemenwinkel is ook goed te bereiken vanuit Havelte, Diever en andere omliggende dorpen. Hier helpt ons vriendelijke personeel u graag bij het uitkiezen van een geschikt boeket. Wilt u graag een boeket naar wens laten samenstellen? We zijn ook gespecialiseerd in het verzorgen van een uitgebreid rouwstuk of een bruidsboeket op maat.

 

Bestel nu online

Bloemist Havelterberg, Bloemenwinkel Havelterberg, Boeket bloemen bezorgen in Havelterberg, Fleurop bloemen bezorgen, Top Bloemen bezorgen, TopBloemen bezorgen, bloemen laten bezorgen in Havelterberg.

Vandaag bloemen bezorgen!

Wilt u vandaag uw boeket laten bezorgen? Bestel voor 14:00. Diezelfde dag nog op het gewenste adres bezorgd. Op zaterdag geldt tot 12:00. De Bloemerij kan bloemen bezorgen op elk aders in Nederland. 

De Bloemerij Havelte Ruinerwold en Dwingeloo. Vanuit deze 3 dorpen hebben we een groot bereik. Met onze eigen bezorgdienst komen we onder andere in Uffelte, Diever, Koekange, Geeuwenbrug en Wapserveen.

Bloemist Havelte