Bloemenabonnement

Bloemenabonnement van De Bloemerij biedt verschillende mogelijkheden voor  zowel de particuliere – als de zakelijke klant. Wij bieden wekelijkse, tweewekelijks of maandelijkse bloemenabonnement aan in verschillende prijsklasse’s.

Zo heeft u dus elke week of maand een verse bos bloemen op tafel staan. Leuk om weg te geven als cadeau, maar nog veel leuker om te krijgen.

Deze abonnementen kunnen wij persoonlijk in ons bezorggebied bezorgen met onze eigen bezorgservice. 

Voor de zakelijke klant zijn er ook talloze opties, zoals wekelijks een verse bos bloemen op kantoor bezorgd of maandelijks een plantenarrangement. Kortom, bent u geïnteresseerd neem vrijblijvend contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.  

Neem alvast een kijkje in de webshop om ideeën op te doen of neem contact op via onderstaand contact formulier of bel naar één van onze winkels. 

Bloemen abonnement De Bloemerij

  Bloemenabonnement

  De inkoop verloopt via RFH dit zorgt ervoor dat we de bloemen en planten direct vanaf de veiling bij ons in de winkel hebben staan. Op deze manier geniet de klant het langst van zijn of haar bloemen en planten. 

  Vandaag bloemen bezorgen? Bestel jouw bloemen op werkdagen vóór 14:00 uur (zaterdag vóór 12:00 uur), dan wordt uw boeket de zelfde dag nog bezorgd. Op zon- en feestdagen wordt er niet bezorgd.

  Laten weten dat je aan de ander denkt. Het begint hier. Bij De Bloemerij. Want bij De Bloemerij staan er altijd enthousiaste medewerkers voor je klaar. Die weten hoe je een gevoel overbrengt. En hoe je iemand verrast. 

  Elk boeket wordt altijd met aandacht en liefde gemaakt, én persoonlijk bezorgd, door de bezorgdienst. Wij staan voor kwaliteit en geven 7 dagen versgarantie op een boeket. 

  Benieuwd wat anderen bestellen om iemand te verrassen? Hiervoor ben je aan het goede adres bij onze boeket-favorieten. Dit zijn namelijk dé populairste boeketten van dit moment! 

  Op deze bestseller pagina worden de boeketten weergegeven die jullie én onze favoriet zijn! Zo is het makkelijker om een goede keuze te maken.